top of page

Ravintolapäällikkö / Restaurant Manager

Ravintolapäällikkö / Restaurant Manager

Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan päivittäisten toimintojen kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Tehtäväsi keskiössä ovat liiketoiminnan tuloksellisuus, myynnin kasvattaminen ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen varmistaminen. Johdat henkilöstöä tavoitteellisesti, inspiroit tiimiäsi ja luot edellytykset tehokkaalle ja laadukkaalle työskentelylle. Rooli tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden syventää johtamisosaamistasi, vaikuttaa liiketoiminnan menestykseen ja olla mukana rakentamassa unohtumattomia asiakaskokemuksia.


NÄILLÄ OMINAISUUKSILLA PÄÄSET HOMMASSA ALKUUN

  • Aikaisempaa kokemusta esimiehenä toimisesta

  • A´la carte ja baari taitoinen

  • Ymmärrät ravintolan yleisimmät tunnusluvut

  • Johdat myyntiä vuorossasi tuloksellisesti

  • Luot ympärillesi innostavan työilmapiirin

  • Pystyt kommunikoimaan sujuvasti englanniksi

  • Anniskelu- ja hygieniapassi


Työkieli

  • Suomi

  • Englanti



As a Restaurant Manager, you will be responsible for the comprehensive leadership and development of the restaurant’s daily operations. Your role will focus on driving business performance, increasing sales, and ensuring exceptional customer experiences. You will lead your team with purpose, inspire them, and create the conditions for efficient and high-quality work. This position offers an excellent opportunity to deepen your leadership skills, influence business success, and contribute to creating unforgettable customer experiences..


QUALITIES THAT WILL GET YOU STARTED IN THE JOB

  • Previous experience in similar roles

  • Skilled in à la carte and bar service

  • Understanding of the restaurant's common key performance indicators

  • Effectively lead sales in your shift

  • Create an inspiring work atmosphere

  • Fluent in English communication

  • Alcohol service and hygiene passports


Working languages

  • Finnish

  • English

bottom of page