Aamiaiskokki / Breakfast Chef
Aamiaiskokkina vastaat itsenäisesti aamiaisravintolan keittiön toiminnasta ja varmistat, että asiakkaat saavat laadukkaan ja maukkaan aloituksen päivään. Tehtäväsi sisältävät muun muassa aamiaisbuffetin valmistelun, ruokatuotannon sujuvuuden varmistamisen sekä keittiön siisteyden ja hygieniastandardien ylläpidon. Roolissasi korostuvat itsenäinen työskentelyote, tehokkuus ja tarkkuus sekä kyky hallita kokonaisuus kiireisissäkin tilanteissa. Aamiaiskokin rooli tarjoaa loistavan mahdollisuuden näyttää taitosi ja olla tärkeässä roolissa asiakastyytyväisyyden luomisessa.
NÄILLÄ OMINAISUUKSILLA PÄÄSET HOMMASSA ALKUUN
Aikaisempaa kokemusta aamiaisen valmistamisesta ja itsenäisestä työskentelystä
Oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta nopeasti
Positiivinen ja motivoitunut asenne työntekoon
Kyky toimia tehokkaasti myös kiireen keskellä
Ymmärrys ravintolan keskeisistä tunnusluvuista
Perustiedot keittiön laitteiden käytöstä ja huollosta
Perustiedot tilauskanavista
Taito minimoida hävikkiä ja ymmärrys sen merkityksestä
Lisäksi odotamme sinulta:
Vähintään 18 vuoden ikää
Hygieniapassia
As a Breakfast Chef, you will independently oversee the operations of the breakfast kitchen, ensuring guests enjoy a high-quality and delicious start to their day. Your responsibilities include preparing the breakfast buffet, ensuring smooth food production, and maintaining cleanliness and adherence to hygiene standards in the kitchen. This role emphasizes independent working skills, efficiency, and attention to detail, as well as the ability to manage the overall process even during busy periods. The position offers a great opportunity to showcase your expertise and play a key role in delivering excellent customer satisfaction.
We are looking for a Breakfast Chef with:
Previous experience in managing breakfast service and working independently
Proactive attitude and the ability to learn quickly
A positive and motivated approach to work
Ability to perform efficiently under pressure
Understanding of key restaurant metrics
Basic knowledge of kitchen equipment usage and maintenance
Basic understanding of ordering systems
Awareness of the importance of minimizing food waste
Additionally, we require:
A minimum age of 18 years
A valid hygiene passport (or equivalent certification)
Working languages
Finnish
English