Ohjelmaa ja loistavaa ruokaa kaupungin keskustassa!

Bistro Waahto on vakiinnuttanut asemansa erilaisissa illanvietoissa ja ilon pidossa! Räätälöimme ohjelman asiakkaan toiveen sekä ryhmän koon mukaan, ja valittavana on myös valmiita kokonaisuuksia niin sporttaajille kuin nautiskelijoillekin.

Sportti -paketit

Loistava vaihtoehto virkistyspäiviin, polttareihin tai muuhun tempaukseen! Kristalli Sportin tiloissa pidettäviä sportti -tunteja on aina Savonlinna sightseeing -retkestä Shindo -rentoutusvenyttelyyn ja Bissebalanceen! Tunteja ohjaa Kristalli Sportin ammattitaitoinen liikunnanohjaaja varmalla, mutta rennolla otteella. Treenistä palaudutaan Waahdon herkullisen ruuan äärellä.

Tutustu sporttivaihtoehtoihin.

Bileet Waahdossa

Työpaikan tai kaveriporukan bileet tiedossa? Tule nauttimaan korkeatasoisesta buffet-ruokailusta paikallisilla oluilla ja hyvällä maulla valituilla viineillä höystettynä, ja nosta myöhemmin korkkarit kattoon kunnon bilebändin siivittämänä! Siinäpä loistava kattaus! Ravintolasaliimme mahtuu jopa 65 juhlijaa, ja tila muuntautuu loistavasti eri teemoihin ja tarpeisiin. Suunnittelemme ja toteutamme tilaisuuden ammattitaidolla alusta loppuun.

Pyydä tarjous: waahto@savonmafia.fi

Savonlinna Pub Crawl

Tällä kierroksella et jää kylmäksi! Illanvietto alkaa after work -meiningillä, tervetuliaisdrinkin merkeissä legendaarisessa Happytime Baarissa. Illan ruokatarjoilusta vastaa luonnollisesti Bistro Waahto, jossa tarjoillaan ryhmän koosta riippuen joko herkullinen buffee tai menu lautasannoksina. Jatkot ovat luonnollisesti Savonlinnan yöelämän kirkkaimmassa tähdessä Club Colossa, jossa löytyy valinnan varaa niin karaoken kuin dancenkin ystäville.

Pyydä tarjous: waahto@savonmafia.fi

Saunailta Waahdon tapaan

Vaihtoehto ravintolaillalle! Itäpuolella kaupunkia sijaitsevissa hulppeissa saunatiloissa voit viettää jopa 18 hengen saunaillan kaikilla herkuilla! Saunalla on viihtyisä ruokailutila, baaritiski sekä oleskelutila, jossa on mm. karaokelaitteet vapaasti käytettävissä. Toimitamme saunalle Waahdon keittiössä valmistetun, herkullisen ruuan toiveenne mukaan.

Pyydä tarjous: waahto@savonmafia.fi