Kokoukset

Ravintola ja sen lämmitetty terassi ovat avoinna ympäri vuoden. Waahdon sisätiloissa kokoustaa mukavasti jopa 50 henkilöä, mutta tila muuntuu mainiosti myös pienempien tilaisuuksien järjestämiseen. Käytettävissä on langaton nettiyhteys, valkokangas, videotykki, fläppitaulu ja mikrofoni. Olemme koonneet kolme valmista kokouspakettia, tietenkin hyvällä ruualla höystettynä. Kokouksen aikana tarjolla on lisäksi pilkottuja hedelmiä sekä jäävettä.

Waahdon tehokokous

Kokousta tai kouluta tehokkaasti! Lounas tarjoillaan pöytiin ja se sisältää alkuruuan, pääruuan ja jälkiruokana kahvin tai teen.
Kesto: max. 3 tuntia

Hinta: 32 € / hlö. Minimilaskutus 20 henkilön mukaan.

Waahdon puolipäiväkokous

Ehdit vielä muutakin! Kokoukseen kuuluu aamu- tai iltapäiväkahvi toiveen mukaan suolaisella tai makealla kahvileivällä. Lounas tarjoillaan pöytiin, ja se sisältää alkuruuan ja pääruuan sekä kahvin tai teen ja suklaakonvehdin.
Kesto: 3-6 tuntia.

Hinta: 38 € / hlö. Minimilaskutus 20 henkilön mukaan.

Waahdon päiväkokous

Kyllä näillä eväillä jaksaa! Kokous alkaa kahvilla tai teellä, mehulla, suolaisella kahvileivällä sekä hedelmäsalaatilla tai smoothiella. Lounas tarjoillaan pöytiin, ja se sisältää alkuruuan ja pääruuan. Iltapäivällä nautitaan makeat kahvileivät kahvin tai teen kera.
Kesto: max. 8 tuntia.

Hinta: 52 € / hlö. Minimilaskutus 20 henkilön mukaan.

Kokouspaketit ovat voimassa arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Muuna aikana hintoihin lisätään tilavuokra, joka määräytyy tilaisuuden keston ja tarjoilujen mukaan. Alle 20 henkilön ryhmille suunnittelemme kokouspaketin erikseen.

Onnistuneen kokouspäivän päätteeksi:

- lasillinen samppanjaa 12 €
- lasillinen kuohuviiniä 6,60 €

Ota yhteyttä: myynti@savonmafia.fi